Massage & Tuina

Det är något magiskt med massage. Att en stunds beröring och massage av spända muskler kan få en att känna sig som en helt ny människa.

Just du - just nu!


När jag masserar ser jag till helheten, den unika individen, inte enbart på det rent muskulära. Kontakten, fokus på personen ger ett närvarande. 

Den koncentration jag har när jag masserar gör mig mer lyhörd och uppmärksam. Jag blir själv avslappnad och lugn. Min omtanke för personen jag masserar ökar.

Massagens positiva effekter är många:

Klassisk massage 

Under halvtimmesbehandlingen masserar jag din rygg, axlar och nacke. Eller bara benen.

På entimmesbehandlingen börjar jag med rygg, axlar, armar och händer. Sedan masserar jag sätesmuskulaturen, baksidan av benen. Därefter får du vända dig och jag masserar framsidan av benen. Jag fortsätter med magen, bröstmuskulaturen och nacken och avslutar med en lättare ansiktsmassage.

Jag erbjuder behandlingar från en halvtimme upp till två timmar.

Tuina

Tuina är en 2000-årig kinesisk medicinsk massage, jämngammal med akupunkturen. Fortfarande idag används tuina på de kinesiska sjukhusen, parallellt med dagens medicin.


Startsida
-----------------------
Om mig
-----------------------
För företag
-----------------------
Massage & Tuina
-----------------------
Produkter & priser
-----------------------
Kontakt

Den Tuina jag utövar, är en avslappnande behandling som går ut på att balansera kroppens yin och yang, förbättra blodcirkulationen och Qi. Den löser upp spänningar, stimulerar nervsystemet och ökar rörligheten i lederna. Jag jobbar med grepp, tryck och rörelser utefter kroppens 14 meridianer. Behandlingen tar 60 min, varav Du får ligga och vila i 10-15 minuter. Medtag bekväma kläder att ligga i då behandlingen görs utanpå kläderna. 

Det är alltid bra att ta det lugnt före och efter massagen, detta för att få största valuta för Dina pengar och Din kropp. Förstör inte mitt arbete med att rusa iväg med samma stress som när Du kom. Reservera tid åt Dig själv och ta det lugnt, för bästa resultat.

Att tänka på innan Du tar massage

Detta vill jag gärna veta om Dig i förväg.

Under massagen vill jag att Du säger till om det gör ont eller om Du upplever obehag av något slag. Jag rättar mig efter Din smärttröskel och behov.

Jag vill även att Du upplyser mig om du har cancer, blodpropp, hjärtsjukdom, diskbråck, högt el. lågt blodtryck, pacemaker, allergier och färska ärr. Vid allvarligare åkommor prata med din läkare om det är lämpligt med massage.